Neden Havaalanı Transfer Hizmeti Tercih Edilmeli?

 NEDEN TAKSİ, UBER VEYA TOPLU TAŞIMACILIK YERİNE HAVAALANı TAŞIMACILIĞI?

 


Artık bir havaalanı transfer hizmetinin ne olduğunu ve nasıl rezerve edileceğini bildiğinize göre, havaalanı transferlerinin neden kullanıldığını ve araba kullanabiliyorsanız neden rezervasyon yaptırma zahmetine girdiğinizi merak ediyor olabilirsiniz.Her zaman taksi yapın, Uber'i arayın, ortak bir araba kullanın veya kullanın toplu taşıma. Peki, havaalanı transferinin diğer ulaşım türlerine göre başlıca avantajlarının neler olduğunu ve neden hemen onsuz seyahat edemeyeceğinizi deneyerek görelim.

 

Şoförünüz sizi havaalanında bekliyor olacak. Büyük ve ağır olabilen bagajınızı topladıktan sonra, taksi durağı aramak için havalimanında dolaşmanız ve bir otobüse binmek için (uzun olabilir) sıra beklemeniz gerekmeyecek. Daha da kötüsü, bir otobüse ya da istasyona ihtiyacınız olmayacak, bilet kuyruğunda bekleyip bagajınızla başlangıç ​​noktasına gitmeniz gerekecek. Ayrıca, uçuş ertelenirse, sürücü tüm uçuşların check-in noktasında ek ücret ödemeden sizi beklemeye devam edecektir (bu nedenle uçuş numarasını yüksek geliş ve rezervasyon taleplerini vermeniz gerekir).

 

Aşırı dürüst olmayan bir sürücü olma riski yoktur. Kim hiç kaba bir sürücü görmedi ya da sahte taksimetreli bir takside, yolculuğun gerçek maliyetinin iki veya üç katını ödedi? Bu olay genellikle, bir ülkeye ilk kez geldiğinde, belki de ziyaret ettiğimiz ülkedeki dili, yolları ve işin gerçek ücretlerini bilmeden olur. Kaba şoförler de, aynı zamanda normal taksi şoförleri de bunu çok iyi bilirler ve utanmadan bu gibi durumlardan yararlanmaktan çekinmezler. Dünyanın herhangi bir yerindeki yetkililerden iyi bir muayene ücreti yoksa, tek savunmamız, ülkemizden ayrılmadan önce havaalanı transferine uygun şekilde kayıt yaptırmaktır, çünkü bu ücret onay e-postasında yazdırılır, ödenecek tam tutar olacaktır. Havaalanı transferi sabit bir ücrettir (taksimetre yoktur). Belirtildiği gibi, rezervasyon onay e-postasında listelenen otoyol geçiş ücreti, kırmızı ışıklar, geçiş ücretleri, trafik, kötü hava koşulları veya başka herhangi bir olaydan bağımsız olarak tam olarak ödeyeceğiniz ücrettir. - beklemiyordum. Sonuç olarak, beklenmedik harcamalar olacağı için seyahat bütçeniz daha fazla korunacaktır.

 

Bir havaalanı transferi rezervasyonu yaptığınızda, hizmet garanti edilir. Havaalanı transferi onay e-postasını aldığınızda, hizmete erişiminiz garanti edilir; bu, rezervasyonsuz seyahat ediyorsanız veya orada bir taksi arıyorsanız, belki de (düşünmeden) en sonunda bile belli değildir. birimler. . Hiç havaalanına taksi çağırdınız ama bir saat sonra oldu mu? Onaylanmış bir transfer rezervasyonu tutan sürücü, tam olarak beklenen zamanda varacak ve "satış" veya yolculuğu geciktirme veya yoğun gün veya saatlerde herhangi bir risk olmayacaktır. .

 

Havaalanı transferleri genellikle ucuzdur. Özellikle uzun mesafeler için havalimanı transfer fiyatları taksilere göre daha ucuzdur (aynı şehir içinde 2 adres arası kısa yolculuklar için taksi veya Uber daha ucuz olabilir, ancak mesafe 20, 30, 40 kilometre olacaksa). ve ötesinde, belki de açık yollarda, havaalanı transferleri daha yavaş ve daha az uygundur). Ve havaalanı transferleri de toplu taşımaya göre daha uygun olabilir. Milano şehrinden Milano Malpensa havaalanına gittiğinizi ve 5 kişilik bir aile veya arkadaş grubu olduğunuzu hayal edin. Limana ulaşım için tramvay bileti ücreti: 10 Euro. Milano'dan Malpensa'ya Malpensa Ekspres tren ücreti: 65 Euro. Fiyat: 75 Euro. Minibüsle uçak yolculuğunun maliyeti 5 kişi için iyidir: toplamda 89 Euro. En büyük fark, sürücünün sizi otelden alması ve çıkış kapısının önüne bırakmasıdır. Belki yağmurda veya sıcak bir yaz gününde herhangi bir yere sürüklenecek çanta yok.

 

Esnek ödeme yöntemleri. Dilerseniz rezervasyon sırasında araç ücretini ödeyip gideceğiniz havalimanına vardığınızda döviz bürosuna gitmeden daha az parayla seyahat edebilirsiniz. Ve iptal etmek zorunda kalırsanız, sorun değil, para ücretsiz olarak iade edilir. Ödeme, rezervasyon yaptığınız acente tarafından bu ödeme yöntemine izin verildiği sürece, elbette her zaman mümkündür ve sürücüye nakit veya kredi kartı ile yapılabilir.

 

Havayolu transferleri herkes içindir 

 

Peki, havaalanı transfer hizmetinin nasıl çalıştığını, nasıl rezerve edileceğini ve taksi veya diğer ulaşım biçimleriyle havalimanı transferinin inanılmaz faydalarını tartıştık. Gördüğünüz gibi, bu ilk bakışta göründüğü gibi sadece VIP'ler veya iş seyahatinde olanlar için değil, herkes için normal, hatta ucuz bir hizmettir. Tüm şüphelerinizi açıklığa kavuşturmayı umuyoruz: tek yapmanız gereken rezervasyon yapmak ve denemek. İyi yolculuklar!


https://havaalanitransfer724.com/sitemap.xml

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Havaalanı VIP Transfer Hizmetleri